Potvrđeno da je komplet za prvu pomoć "Karan" ispravan
Vesti i testovi koji su vezani za mitsubishi...

Korisnikov avatar
Nino
Mrzovoljni admin
Mrzovoljni admin
Pridružio se: Pet Okt 15, 2010 1:27 am

Potvrđeno da je komplet za prvu pomoć "Karan" ispravan

od Nino » Sre Sep 14, 2011 10:56 am

Kompleti za prvu pomoć u putničkim vozilima i kamionima koje na tržište distribuira preduzeće "Karan Co", u potpunosti su ispravni, imaju odgovarajuće dimenzije, sadrže sve potrebne elemente i obeleženi su prema odgovarajućim standardima, zaključak je inspekcijskog izveštaja koji je uradio Bureau Veritas, koji je drugoranigirani na svetu za ocenjivanje usaglašenosti i sertifikaciju usluga u oblasti kvaliteta zdravlja i bezbednosti.

Slika

Izvršenom analizom utvrđeno je da je komplet za prvu pomoć tipa B za putnička vozila i kamione odgovarajućih dimenzija i sastava i da sadrži sve potrebne elemente kao i da je obeležen u skladu sa standardom SRPSZ.B2001.

Izvršena je i provera sterilnosti i izveštaj je pokazao da su sve komponente u kompletu sterilne.

Da su kompleti prve pomoći koje distribuira ovo preduzeće na domaće tržište ispravni i zadovoljavaju sve standarde donela je i Inspekcija za lekove i medicinska sredstva Ministarstva zdravlja koja je, nakon napisa u medijima o neispravnosti pojedinih kompleta za prvu pomoć, izvršila i vanrednu kontrolu kvaliteta.

Rezultati analize inspekcije Ministarstva zdravlja takođe su pokazali da uzorci odgovaraju svim zahtevima novog standarda.

Komplet za prvu pomoć predstavlja obavezni deo opreme svih registrovanih vozila prema odredbama novog Zakona o saobraćaju.

U Srbiji je registrovano više od dva miliona vozila, a prema zakonskom roku sva vozila treba da budu opremljena obaveznom opremom do kraja septembra 2011. godine

Komplet za prvu pomoć koji preduzeće Karan Co. distribuira na tržište proizvodi se u fabrici Winner Industries Co. koja se nalazi u Kini i koja je jedan od najvećih proizvođača ove opreme u svetu sa kojom sarađuju brojni distributeri širom sveta.

Ovaj komplet košta 1.400 dinara.

Autor: M.Nikolić

Preuzeto sa:
http://www.24sata.rs

Korisnikov avatar
coggo
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 9:56 pm

Re: Potvrđeno da je komplet za prvu pomoć "Karan" ispravan

od coggo » Sre Sep 14, 2011 10:11 pm

1400 je u svakom slučaju manje od 2000,pa i podobro više od radnje do radnje. Još jedna sitnica, a nije za zanemariti kako ovo objasniti policiji,odnosno što ovo a nije ono?

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Sre Sep 14, 2011 10:17 pm

Ja sam nedavno kupio ovakav komplet u Metro-u i nijednog trenutka nisam imao dilemu oko toga dal vazi ili ne jer je standardizovan kao i svi ostali Novi kompleti.A i iskreno veoma me nerviralo to sto sam morao da kupim nesto sto vec 10god. imam u kolima sa istim sadrzajem s tim sto je moj DIN komplet ,al jbg.moraju s necim da zarade pare ako ne sa vakcinama protiv gripa onda sa prslucima,lancima,katancima ili ....... :x :evil:

Korisnikov avatar
Kempi
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 11:17 pm

od Kempi » Sre Sep 14, 2011 10:49 pm

I moja je ista takva,vucem je od prosle godine i u kombinaciji sa kokpit sprejom je odlican "podglavljivac" za woofer u gepeku :thumbup: ne mrda ni malo,a u slucaju potrebe demontaza woofera traje 5 sec :D
Galenikina ne bi mogla da posluzi ni za to :lol:

Slika
kad porastem biću DJ DEX

14henry
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sre Sep 07, 2011 2:29 am

od 14henry » Čet Okt 20, 2011 5:47 am

E to se zove prva pomoc ,jer ti je prva i pomogla :)