Evo V RS
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

80 postova
Cope
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Čet Jun 02, 2011 1:34 pm

Re: Evo V RS

od Cope » Sre Okt 26, 2011 11:18 pm

video sam oba, belog na Slaviji, a ovog drugog negde u prolazu(lici mi na slikama da je to kod Konjarnika).

Korisnikov avatar
Jerra
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Pon Okt 24, 2011 8:56 pm

od Jerra » Sre Okt 26, 2011 11:25 pm

[quote="Nikola4310"]Prelep lancer. Morao sam da se registrujem na forum zbog ove teme i da bi podelio sa tobom par slicica tvog lancera koje sam krisom ili ne krisom uslikao :) Nadam se da se ne ljutis :D

Naravno da se ne ljutim! Extra!

Korisnikov avatar
Jerra
Standardan član
Standardan član

od Jerra » Sre Okt 26, 2011 11:31 pm

video sam oba, belog na Slaviji, a ovog drugog negde u prolazu(lici mi na slikama da je to kod Konjarnika).
Da. Oba su bila na Slaviji, a ponekad su na Konjarniku ...

Korisnikov avatar
acky91
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 12:49 am

od acky91 » Sre Nov 09, 2011 2:34 am

Jel me secas iz Palanke??? @ Jerra Ipak si se uclanio! :D

Korisnikov avatar
Jerra
Standardan član
Standardan član

od Jerra » Sre Nov 09, 2011 6:52 pm

Jel me secas iz Palanke??? @ Jerra Ipak si se uclanio! :D
Sećam se

Korisnikov avatar
Rale
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Uto Okt 11, 2011 4:44 pm

od Rale » Sre Nov 09, 2011 7:18 pm

Jerro da li mozda znas sta je sa Mitsubisijem koji je radlen kod Gassnera (podsetila me nalepnica na plavom Mitsubishiju) a vozile su ga Jasminka i Mira.Koliko me secanje sluzi Dzenings ga je vozio kao "0" na jednom JU reliju, pa ga je vozio Zuka Pavlovic neko vreme i dalje nemam pojma sta je sa tom Micikom. :?: :?: :thumbup: :wave:

Korisnikov avatar
Jerra
Standardan član
Standardan član

od Jerra » Čet Nov 10, 2011 10:14 am

Jerro da li mozda znas sta je sa Mitsubisijem koji je radlen kod Gassnera (podsetila me nalepnica na plavom Mitsubishiju) a vozile su ga Jasminka i Mira.Koliko me secanje sluzi Dzenings ga je vozio kao "0" na jednom JU reliju, pa ga je vozio Zuka Pavlovic neko vreme i dalje nemam pojma sta je sa tom Micikom. :?: :?: :thumbup: :wave:
Gassner je samo stavio elektroniku na taj auto. Inače je taj Evo V došao sa mojim. Njega je kupio Franjo Kunčer i vozio ga samo jednu sezonu. On je u njega ugradio roll bar, sedišta i pojaseve negde u Italiji, ostalo je sve bilo serijsko. Na kraju sezone 1999 prodat Interspeed-u za Jacu. Moj je bio namenjen Čedi Brkiću ali pošto je iste godine izašao i Evo VI onda su odustali od njega i naručili za Čedu Evo VI. Auto je posle Zuke bio kod Duce Borkovića. On ga je koristio za trening. Sada je auto sređen konačno i doveden u pristojno stanje. Kupio ga je moj drugar Drago Josipović i sledeće sezone vozi reli sa njim. Auto je na Banovom brdu i na zadnjem staklu ima nalepnicu mitsubishiclubserbia, negde sam baš video sliku sa nekog okupljanja letos gde je bio sa njim ...

Korisnikov avatar
Rale
Mitsubishi ljubitelj
Mitsubishi ljubitelj
Pridružio se: Uto Okt 11, 2011 4:44 pm

od Rale » Čet Nov 10, 2011 2:15 pm

Drago mi je da je taj auto u zivotu :clap: :clap: . Video sam ga kada ga je Duca vozio ali je izgledao kao kanta :eh: , sto u principu takav auto nikad ne moze da bude. Mislim da je najvise propao jer je par godina stajao na zadnjoj platformi Interspidove garaze u Rakovici :thumbup: :wave:

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

od Beasaster » Čet Nov 10, 2011 5:22 pm

viewtopic.php?f=36&t=586&start=40
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63

Korisnikov avatar
TRIO_driver
Mitsubishi zavisnik
Mitsubishi zavisnik
Pridružio se: Pon Okt 25, 2010 12:00 am

od TRIO_driver » Pet Nov 11, 2011 1:04 am

Da ne pominjemo da je Zuka Pavlovic orao njime na Sajamskom reliju, odvalio ga od napred, a nije ni prvi ni poslednji, nudjem mi je za dug za 15k evra, ali bio je tada u jadnom stanju i nikako za te pare, menjan je za Clio Sport, cackan kod Ragnotija, valjda, plave boje..
Slika

80 postova