Pajero je 86god sa dizel motorom od 2.6cm3
Sto se stanja tice mehanicki je odlican dok je limariski dosta truo tako da je u planu zamena cele kabine!
Za neupucene na svim dzipovima koji imaju sasiju broj se nalazi na njoj dok ga na skoljki nema tako da je moguce potpuno legalno zameniti celu skoljku drugom sa nekog stranca sto je i jedan od buducih planova.
Posto se preko leta na njemu nalaze gume dimenzija 275/60-15 montirana su plasticna prosirenja na blatobrane koja ublazavaju izbacivanje blata a i lep su estetski detalj.
Juce su mi bas i stigle nove off road gume u americkoj dimenziji 31x10.5-15 koje odgovaraju evropskoj dimeziji 267x76-15.
Za sada je jos u planu blago podizanje,ojacavanje branika izrada bull bara i nabavka i montaza vitla! A kasnije mozda i ubacivanje turbo dizel motora ili konverzacija postojeceg,ako ostane nesto love mozda mu ugradim i sper
Evo i par slika sa letnjim i zimskim setom...

Drugi auto je Colt Mirage verzija za americko trziste sa koznim sedistima,daljinskom centralnom i onim sistemom koji sam vezuje pojas
Auto je u odlicnom fabrickom stanju a i takav ce i ostati posto ga prodajem
Motor je 1.5 sa 85ks i ugradjenim plinom a pre par dana sam ga obradovao sa novim gumama