Black Colt
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
Mladen90
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Nov 08, 2011 12:17 am

Black Colt

od Mladen90 » Uto Jan 10, 2012 8:33 pm

Moj ljubimac, "Crna zver" kako ga drustvo zove... xD ;)
Da kazem opet: 1.3 16V, 2003.god. Dobro, ima ono i opasnijih zveri al i ovaj moj zna dobro da ugrize... :D
Za sada nisam nista radio na njemu, al mislio sam u dogledno vreme da ugradim maglenke, zadnji spojler (onaj mali, ne onaj sto "strci", ako nadjem gde) i jos neke sitnice...
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Korisnikov avatar
Mirage90
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 2:08 am

Re: Black Colt

od Mirage90 » Sre Jan 11, 2012 3:44 am

Uuuu, dobar je, sviđa mi se, pogotovu boja, takav treba da sad bude moj vrlo uskoro! :D Možda bi mogao da mu izvučeš neke crvene linije na karoseriji (može nešto na strani onako), i možda da mu zatamniš štopove i felne (samo ove su male :/) da ih ofarbaš u crno, i da im izvučeš crvenu liniju po ivici! :D Uf, sad već malo previše jedem *****! :D :)
Slika

Korisnikov avatar
Mladen90
Početnik
Početnik
Pridružio se: Uto Nov 08, 2011 12:17 am

od Mladen90 » Sre Jan 11, 2012 3:14 pm

Uuuu, dobar je, sviđa mi se, pogotovu boja, takav treba da sad bude moj vrlo uskoro! :D Možda bi mogao da mu izvučeš neke crvene linije na karoseriji (može nešto na strani onako), i možda da mu zatamniš štopove i felne (samo ove su male :/) da ih ofarbaš u crno, i da im izvučeš crvenu liniju po ivici! :D Uf, sad već malo previše jedem *****! :D :)
haha, jes' upravu si za felne, al trenutno mi je to malo veci trosak... a stavio bih neke vece sa gumama iste velicine ali tanjim, i sire za broj. Kontao sam to sa linijama, al nisam siguran, a i carbon folija bi legla dobro. Onako na crn auto, nije upadljivo al je mocno... 8-) :D

Korisnikov avatar
Vlada
El Presidente
El Presidente
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 10:32 am

od Vlada » Sre Jan 11, 2012 4:03 pm

Savrsena kombinacija boja za Colta (i spolja i unutra), taj manji trokraki volan je mnogo bolji od onog 4krakog, vidim ima i klimu... 8-) , takav sam ja jurio da kupim samo 1.6, al mnoooogo su retki :cry:
Za spojler se slazem (samo onaj manji), sa felnama ne preteruj, ja sam na njemu terao 15' viewtopic.php?f=22&t=18 , mnogo bolje i drzi i izgleda, ali trap mu je malo osetljiviji... al ako pare nisu problem 8-)

Korisnikov avatar
Beasaster
Član kluba
Član kluba
Pridružio se: Sre Dec 01, 2010 12:38 am

od Beasaster » Sre Jan 11, 2012 5:08 pm

Al se sija ko pasije m... :lol: :lol: :lol:
Lepo izgleda nema šta,odličan.Poliranje je prava stvar...
A što se tiče guma-jeste malo veći profil,lepše izgleda manji uz veću felnu i što je bitnije bolje su performanse...
Pozzz...
GALANT EA0 GLS 2.0 16V 1997 100 KW 4G63