od Cope » Sre Okt 26, 2011 11:18 pm
od Jerra » Sre Okt 26, 2011 11:25 pm
od Jerra » Sre Okt 26, 2011 11:31 pm
Da. Oba su bila na Slaviji, a ponekad su na Konjarniku ...video sam oba, belog na Slaviji, a ovog drugog negde u prolazu(lici mi na slikama da je to kod Konjarnika).
od acky91 » Sre Nov 09, 2011 2:34 am
od Jerra » Sre Nov 09, 2011 6:52 pm
Sećam seJel me secas iz Palanke??? @ Jerra Ipak si se uclanio!
od Rale » Sre Nov 09, 2011 7:18 pm
od Jerra » Čet Nov 10, 2011 10:14 am
Gassner je samo stavio elektroniku na taj auto. Inače je taj Evo V došao sa mojim. Njega je kupio Franjo Kunčer i vozio ga samo jednu sezonu. On je u njega ugradio roll bar, sedišta i pojaseve negde u Italiji, ostalo je sve bilo serijsko. Na kraju sezone 1999 prodat Interspeed-u za Jacu. Moj je bio namenjen Čedi Brkiću ali pošto je iste godine izašao i Evo VI onda su odustali od njega i naručili za Čedu Evo VI. Auto je posle Zuke bio kod Duce Borkovića. On ga je koristio za trening. Sada je auto sređen konačno i doveden u pristojno stanje. Kupio ga je moj drugar Drago Josipović i sledeće sezone vozi reli sa njim. Auto je na Banovom brdu i na zadnjem staklu ima nalepnicu mitsubishiclubserbia, negde sam baš video sliku sa nekog okupljanja letos gde je bio sa njim ...Jerro da li mozda znas sta je sa Mitsubisijem koji je radlen kod Gassnera (podsetila me nalepnica na plavom Mitsubishiju) a vozile su ga Jasminka i Mira.Koliko me secanje sluzi Dzenings ga je vozio kao "0" na jednom JU reliju, pa ga je vozio Zuka Pavlovic neko vreme i dalje nemam pojma sta je sa tom Micikom.![]()
![]()
![]()
od Rale » Čet Nov 10, 2011 2:15 pm
od Beasaster » Čet Nov 10, 2011 5:22 pm
od TRIO_driver » Pet Nov 11, 2011 1:04 am

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta