od Leon_Lancer »
Pet Okt 11, 2013 10:19 am
Aj da i ja kažem po neku reč jer smatram da sam kompetentan. Problematični Lanser iz ove teme je brat blizanac mog auta. Voženi su kao službeni automobili,a u garaži su stajali jedan pored drugog.Razlika je u tome što je mog vozila jedna lepa i pristojna gospođa koja je pri prvom servisu častila radnike Japan auta krofnama,a ovog problematičnog je vozio jedan bilmez koji ga je i upropastio. Malo sam profesionalno deformisan,pa sprovodim istragu do detalja tako da znam sve o ovom i svom autu. Kada sam odlučio da želim Lansera,obišao sam oba.Ovaj problematični je bio u dosta lošijem stanju.To se videlo po izgledu eksterijera i enterijera,a posle sam osetio i u vožnji delimično. Ćale i jedan porodični prijatelj koji su bili samnom u obilasku,zapeli su za kupovinu ovog problematičnog "jer im se svidela boja".Naravno,nisam dozvolio takvu glupost,vratio se u Beograd,seo u srebrnog i tada sam bio siguran da je to,to.Znao sam da ga je vozila žena jer sam video otiske od noktiju oko bravice,otiske od štikli na patosnicama,1000000 osveživača unutra,a na privesku je pisalo i ime.Bio sam 100% siguran kada sam na bluetoothu čuo ženski glas. Što se tiče tog vozila,jedina stvar koja mi je smetala je nedostatak maglenki,ali i to je rešeno preko e bay a. Takođe savetujem nabavku delova iz Amerike jer je mnoooogo jeftinije i jednostavnije. Sa gospodinom pokretačem teme sam bio u kontaktu i znam za sve probleme. Odgovorno tvrdim da problem nije do automobila.Da je model loš,i moj bi trošio ulje,dobio luft u letvi i ostalo...Nije do njega.Problem je u mentolu koji ga je vozio,a od drugara sam dobio podatak koji je potvrdio sve moje sumnje.Taj auto je gažen dušmanski.Preletao pružne prelaze,patosiran od samog starta,jednom rečju uzeta mu je duša. Zna se kakva je procedura sa novim autom,koji su servisni intervali,kako se ponaša uopšte.E to u ovom slučaju nije ispoštovano ni najmanje.Zbog toga je situacija kakva je. Inače što se tiče tog 1.5 motora,ja sam zadovoljan.Malo troši,solidno ide.Mene ne semaforu niko ne dere jer se ne trkam,ne obraćam pažnju na to.Kada je bilo potrebe da zagrebe i potpiše uverio sam se da itekako može.Na autoputu sam ga vozio i preko 180,sasvim zadovoljavajuće ide i vuče. Polovan auto je lutrija,ne znam šta da kažem.