Nije folija sprej je ispao sareno pricao sam ti nema veze izdrzace do proleca ako ga pre ne prodam. Nije ti losa ideja a ja bi bas voleo da bude srbija na nalepnici da se vidi da smo nasi,mislim da te nebi niko dirao ni u hrvatskoj prosla su valjda ta vremena.Zile svaka cast sad si virtuelna reklama!Jel to pala folija na krov?Imam i ja ideju al ne znam da obradim fotku.Mislio sam da napravim nesto kao ovo stim da se razvuce na dimenziju za soferku,napisati odgovarajuci text.I jos jednu stvar nsam hteo da napomenem da ne bi voleo da moram da skidam nalepnicu zbog natpisa SRBIJA.Ipak automobili idu i van granica Srbije nemam nista protiv naravno samo razmisljam kako bi mi bilo da u sred Zadra recimo nadjem rupu u soferci.Nadam se da me razumete
evo ti ideja na tvoju temu nalepnice pa odradi nesto

Uploaded with ImageShack.us
nece moci da bas razluci sta pise sa nekoliko pogleda na nju,jer slova se presjecaju jedna sa drugim i boje su jake (sto je i dobro) sa drugim rasporedom slova.Naziv kamikaze je super jer one su jurisale u cuvenim "zero" (nulama) koji su "nase gore list" i na koje su oni i dan danas toliko ponosni u Japanu da ja nemam rijeci.