Nalepnice kluba
Sve vezano za promotivni materijal kluba...

160 postova
Korisnikov avatar
Žile
Legenda kluba
Legenda kluba
Pridružio se: Sub Okt 30, 2010 9:55 pm

Re: Nalepnice kluba

od Žile » Pon Dec 06, 2010 7:20 pm

Zile svaka cast sad si virtuelna reklama!Jel to pala folija na krov?Imam i ja ideju al ne znam da obradim fotku.Mislio sam da napravim nesto kao ovo stim da se razvuce na dimenziju za soferku,napisati odgovarajuci text.I jos jednu stvar nsam hteo da napomenem da ne bi voleo da moram da skidam nalepnicu zbog natpisa SRBIJA.Ipak automobili idu i van granica Srbije nemam nista protiv naravno samo razmisljam kako bi mi bilo da u sred Zadra recimo nadjem rupu u soferci.Nadam se da me razumete
Nije folija sprej je ispao sareno pricao sam ti nema veze izdrzace do proleca ako ga pre ne prodam. Nije ti losa ideja a ja bi bas voleo da bude srbija na nalepnici da se vidi da smo nasi,mislim da te nebi niko dirao ni u hrvatskoj prosla su valjda ta vremena.
evo ti ideja na tvoju temu nalepnice pa odradi nesto
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Uto Dec 07, 2010 10:28 am

U ZILE ova je stvarno FUl svidja mi se!Videcemo kakve su reakcije!

Korisnikov avatar
Nino
Mrzovoljni admin
Mrzovoljni admin
Pridružio se: Pet Okt 15, 2010 1:27 am

od Nino » Pet Dec 10, 2010 12:47 pm

@DrZilijen
Nema šta svaka čast, odlično je ispalo :thumbup:

@DJ DEX
Poenta ovih nalepnica je da ljudi vide adresu i tako saznaju za nas kako bi nas bilo što više. Tvoj predlog može da bude kao dodatni pa ćemo da vidimo kako će ljudi da odgovore. Što se tiče putovanja van granice i ja često posećujem hrvatsku (doduše bez bilo kakvih nalepnica) i nisam imao nikakvih problema. Ako putuješ u "nezgodne" krajeve onda problem ne bi predstavljala samo nalepnica već i tablice i sve drugo što bi moglo da nagovesti odaklen dolaziš.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance

od DJ DEX » Ned Dec 12, 2010 11:21 am

Ma u pravu si mogu i tablice da budu problem,nalepnica SRB itd al jbg.sve zavisi na koga naletis.
Moglo bi na ovakvu varijantu nalepnice dodati www.....A i licno bi voleo da recimo stampamo nalepnice za street varijanu i recimo race varijantu.Recimo ova Ziletova race,a nesto na temu ove moje samo malo neko da je doradi ali da ostane kamikaza zastava jer je to simbol i originalnost Japana.Potrudio bi se sam da doradim ali nema Photoshop.Imao sam ga al mi je zauzimao puno mesta na racunaru a ja ga slabo koristim.Pozdrav

amos79
Početnik
Početnik
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 4:31 pm

od amos79 » Uto Jan 11, 2011 12:52 am

Pozdrav narode! Ova naljepnica je super,odradjena je odlicno,ali mislim da ima jednu malu manu.Mislim da nije dovoljno jasna sa slovima,jer ipak ajde da velimo da cemo ih staviti na zadnji kraj auta (sofersajbna, gepek itd...).Covjek koji bude isao iza nasih vozilica sa dijamantima,jer tesko da ce stici da nas pretekne :wave:nece moci da bas razluci sta pise sa nekoliko pogleda na nju,jer slova se presjecaju jedna sa drugim i boje su jake (sto je i dobro) sa drugim rasporedom slova.Naziv kamikaze je super jer one su jurisale u cuvenim "zero" (nulama) koji su "nase gore list" i na koje su oni i dan danas toliko ponosni u Japanu da ja nemam rijeci.
Naziv nase jedine zemlje SRBIJE bi trebao biti obavezan!!!!! :clap: To je nasa zemlja,i gdje god podjemo trebali bi sa ponosom da nosimo njeno ime jer na taj nacin sto cjenimo svoju zemlju i sebe,normalnim ljudima pokazujemo koliko mozemo da cijenimo i nesto tudje.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance

od DJ DEX » Sre Jan 12, 2011 12:16 am

DR.ZILE i JA smo nesto ovako smislili!
Nalepnica kamikaze resize.jpg

amos79
Početnik
Početnik

od amos79 » Čet Jan 13, 2011 10:31 am

Ova je super, na njoj je sve kako treba.Prva liga! :thumbup: Ajde da vidimo sta nam je ciniti da je realizujemo,da je ostampamo,da bude valjanog kvaliteta i da ih "mecemo" na vozilice.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance

od DJ DEX » Čet Jan 13, 2011 12:48 pm

Moze da se radi u dve varijante!
1.Varijanta za soferku kao suncobran koja izgleda kao ova
2.I manja providna za zadnje staklo
PS.Jos samo da smislimo Logo kluba.Meni licno bi se svidelo nesto na foru znakova u boji trobojke !

amos79
Početnik
Početnik

od amos79 » Sub Jan 15, 2011 2:06 am

DEX Ja misli da je ova odlicna.Sto bi rekli ovi moji preko Drine "ja tu nista ne bi dirao" ;) Meni je interesantnija ta manja koja ce ici pozadi ali vjerovatno dosta ljudi ce se odluciti i za veliku koja ide naprijed. I ta mala bi trebala da ima ove crvene boje koje su bile na zastavi Japana prije drugog svjeckog rata,to joj daje orginalnost jer iz tog perioda su njihove cuvene "nule" koje su sijale strah po svijetu,a nasa vozila su jel, :D u tehnoloskom smislu nastavak te tradicije kvaliteta i ne pobjedivosti,koji su oni imali.Sto se tice loga kluba,ja licno mislim da su ovi dijamanti dovoljni, a posto su u desnom uglu tri komada bilo bi dobro da idu,kao sto ti velis,u boje nase trobojke,svaki krak dijamanta u po jednu boju,ali da budu simetricni,tako da ta tri komada kada pogledamo cine kompletnu zastavu.Vidim da ti dobro baratas sa ovim foto sopom ili vec cim,pa probaj da u pozadini dijamanata stavimo grb (dvoglavog orla) da vidimo kako bi to bilo.
Ako ima ko jos koji prijedlog narode "zborite" :idea: da udesmo ovo,da bude po svacijem ukusu.

Korisnikov avatar
Makisha
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Pet Dec 03, 2010 6:29 pm

od Makisha » Sub Jan 15, 2011 4:34 pm

Sta mislite,da umesto ovog natpisa,"Kamikaze... stoji "Powered by Mitsubishi Klub Serbia".I da ostavimo Logo u bojama nase trobojke,i naravno,u pozadini Japansku zastavu pre WWII?

160 postova