Lancer Sportback 1.6 Invite (MY2011)
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
Tomica93
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Ned Okt 17, 2010 10:31 pm

Re: Lancer Sportback 1.6 Invite (MY2011)

od Tomica93 » Uto Maj 10, 2011 8:57 pm

što se tiče prašine slažem se, stvarno puno praši

ali se nikako nemogu složiti sa snagom, stvarno mu fali snage i kod preticanja se osjeti ta mala kubikaža
za ove s malo jačom nogom na gasu se to dosta osjeti

s potrošnjom smo tu negdje :D

milo
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 4:13 pm

od milo » Sre Maj 11, 2011 1:02 pm

Pa ne znam, ja sam išao oko 90km/h u petoj, troje ljudi u kolima, prtljag, spustim u treću i nagazim i može da se pretkne dovoljno brzo, naravno neće da poleti ali je sasvim upotrebljivo...
Po gradu sam isto tako spuštao u drugu/treću kad mi zatreba da nagazim i povučem na većim obrtajima, naravno da nije raketa ali šta je tu je :P
2011 Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 Invite

Korisnikov avatar
Nino
Mrzovoljni admin
Mrzovoljni admin
Pridružio se: Pet Okt 15, 2010 1:27 am

od Nino » Sre Maj 11, 2011 7:36 pm

Što se snage tiče to najviše zavisi od toga šta je vlasnik vozio pre tog auta. Ako je vozio neki jači naravno da mu ovaj neće imati dovoljno snage. Mislim da lanser sa ovim motorom ide sasvim pristojno i da može da ispuni svakodnevne obaveze što se očekuju od auta.

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

od DJ DEX » Uto Maj 17, 2011 9:53 pm

Kome se ne svidja rado bi ga resio muka :lol:

Korisnikov avatar
Nino
Mrzovoljni admin
Mrzovoljni admin
Pridružio se: Pet Okt 15, 2010 1:27 am

od Nino » Sre Sep 07, 2011 2:29 pm

Kakvi su utisci do sada :?: Jel se stabilizovala potrošnja :?:

Korisnikov avatar
Mirage90
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 2:08 am

od Mirage90 » Čet Sep 08, 2011 2:42 am

Auto mi je super, obožavam Mitsubsihi vozila, ja ih smatram za jedne od najboljih!! Da se ja tu pitam, aj bih pre eto uzeo ovu sedan varijantu, ali o ukusima se ne raspravlja! :) I da, ovo za snagu, moj Mitsubishi koji ima 20 godina ima 90 konja, lepo ide, maksimalno je mogao pre nekih 6-7 godina oko 180-185km/h, i on je tu za mene bio jako brz auto, stvarno ubrzava super i sve to... Ali je sad ćale uzeo sebi nov auto, reč je o Audiju A6 od 150 konja sa 1.8 turbo benzinskim motorom, i ja stvarno, kad izađem nakon vožnje u Audiju od 150 konja u "slabog" Miraža, stvarno se oseti tu velika razlika, za koja ja pre nisam ni pomišljao da postoji, jer je moj Mitsubishi stvarno u toj nekoj "Golf" klasi dosta brz auto... Još jednom, sve pohvale za vrlo pametnu kupovinu!
Slika

milo
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 4:13 pm

od milo » Čet Dec 08, 2011 1:22 pm

Skoro će prva godišnjica sa autom pa malo da dopunim.

Potrošnja zavisi od svega i svačega, a mislim da najviše zavisi od moje noge koja je prilično teška po onoj desnoj pedali :twisted:. Evo računice od zadnjih nekoliko tankovanja, ručno računatih: 9.46L 9.37L 9.04L 8.52L 8.25L. Meni odgovara, punim jednom mesečno jer ne vozim nešto mnogo (tek sam prešao 6700km).

U januaru je prvi servis, videćemo kako će to da prođe, ostalo sve šljaka kao i prvog dana samo se ponekad pojavi neki čudan zvuk kad se vrti volan ali nikako da stignem da snimim zvuk jer se retko pojavi, hoću da vidim sa njima šta je kad budem išao na servis ali naravno šanse su velike da neće biti zvuka kad se pojavim, ali otprilike zvuči slično ovom ali samo kad se mota blizu levog ili desnog kraja, ne preko celog kruga http://www.youtube.com/watch?v=IxtMFp6za-I

Ove godine sam uzeo zimske gume, u pitanju su Nokian WR D3 u original veličini 205/60/16 i stavio sam ih na original felne, sledeće godine ću možda uzeti čelične, ove godine je bio preveliki trošak da uzmem i njih (gume su bile 100e komad).
Uzeo sam i prednje blatobrane samo nisu još stigli, čitanjem raznih foruma sam video da se lak oko prednjih vrata zimi dosta razlupa jer prednje gume bacaju kamenčiće na njih pa sam ih zato uzeo. Inače kad smo već kod laka naravno veoma je osetljiv ali nema mnogo ogrebotina pošto ne vozim puno i često na sigurnom je ispred kuće ili u garaži na poslu. Mislim i da sam izabrao dobru boju gde se ogrebotine jako teško primećuju :clap:
2011 Mitsubishi Lancer Sportback 1.6 Invite

Korisnikov avatar
max i minimax
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 1:39 pm

od max i minimax » Čet Dec 08, 2011 8:11 pm

Taj zvuk ti je vjerojatno od zimskih guma a potrošnja će još pasti samo ga ganjaj i provjeri u kakvom je stanju filter.

Korisnikov avatar
gedzo
Početnik
Početnik
Pridružio se: Sre Nov 30, 2011 5:58 pm

od gedzo » Čet Dec 08, 2011 11:45 pm

auto je vrh nek je sa srecom :thumbup:
samo MADE IN JAPAN