Lancer 1.5 GLX
Predstavite vaš Mitsubishi i modifikacije koje ste radili na njemu...

Korisnikov avatar
Makisha
Standardan član
Standardan član
Pridružio se: Pet Dec 03, 2010 6:29 pm

Lancer 1.5 GLX

od Makisha » Pon Jan 03, 2011 7:04 pm

Lancer 1.5 Glx 91',decembar.
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Pazario sam ga u maju,prosle godine.Inache je dec. 91've. Ima tu nekih sitnica,za doradu,popravku,ali nista strasno.
Evo,danasnjeg lickanja,i doterivanja nekih detalja. (nove patosnice-ubacicu slike,nove sijalice za srednja svetla,i bele LED diode)
Sijalice sam stavio,umesto njegovih standardnih, bele,plazma 60/55w (nisam zeleo da stavljam plavichaste xenonke),i bele led diodice,primeticete,na mestu za maglenke.Izgleda do jaja,po meni. Daje mu neki shmek.Budi te slobodni,pa dajte svoj komentar,i predloge.

Slika

Korisnikov avatar
Makisha
Standardan član
Standardan član

Lancer 1.5 GLX

od Makisha » Sub Jul 23, 2011 3:35 pm

E ovako..Prodje i neko vreme,otkad me nije bilo. A,u medjuvremenu propustih "gomilu" skupova :( a kod mene se sto sta izdesavalo,Dex je inace bio u toku,sa dogadjajima (citaj,uglavnom negativnim :( )Ubacicu slike,uz odgovarajuci opis,pa cemo diskutovati.
Elem,da krenemo,iz solju kafe ,i ladne Kokishke (jbg,nema pive :evil: )
23. maja sam imao saobracajku... Vracao se sa posla,iz nocne smene,i zaspao za volanom.U tom sveopstem haosu,najvise je stradao auto,a meni,ni dlaka s' glave. (doduse,zbog auta mi je najvise bilo zao,jer je nedelju dana pre toga,dosao od limara,menjao sam desni prag,i sredjivao neke sitnice,oko limarije...prefarbao prednje desno krilo) Taman je bio skockan,za registraciju,i eto sranja,posle nepunih nedelju dana.U tom metezu,sam "isekao" saobr. znak,na pola,kao sekirom,i ocesao jedno podeblje drvo.
Stradali su mi: Greda ispod branika,sa leve strane,plastika branika,maglenka leva,i deo maske,levi far,migavac,prednje levo krilo,zadnja leva polu stranica,stop svetlo-komplet,i zadnja soferka.
Auto je posle toga,izgledao,kao na slikama:
Slika
Slika
Slika
Slika
A,nakon toga,sledi ono najgore... "Radjanje love",za popravku,jurnjava za delovima... Limarija,farbanje,smaranje sa limarom :twisted:
I nakon ulozenih,priblizno 400e(da li da navodim,koliko sam placao pojedine delove?), (od plate,i "stezanja" kaisa),pokidanih zivaca,i truda,i nekih mesec dana iscekivanja,auto izgleda ovako:
Slika
Slika
Slika
Slika
Posle svega,ostalo je da se pazare:
Novi paknovi,nov termostat,i sredjivanje automatskog sauha (motor 1.5 4G15,sa karburatorom(pozeljan savet,po principu "uradi sam",ako je moguce?)
A,za pokidane zivce,sam sebe castio,novim trosistemskim elipsama,od 15cm,na zadnjoj tabli (zavrcu ushi,kad se odvrnu do daske) :clap:

Korisnikov avatar
DJ DEX
Majstor za japance
Majstor za japance
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 7:28 pm

Re: Lancer 1.5 GLX

od DJ DEX » Ned Jul 24, 2011 9:23 am

Preziveo si :!: Vidim doveo si u red Micka,sad mozes na skup. :thumbup: :wave:

Korisnikov avatar
Vlada
El Presidente
El Presidente
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 10:32 am

od Vlada » Ned Jul 24, 2011 10:29 am

Sve u svemu dobro si prosao. Nesto mi auto spreda izgleda opasnije 8-) Kakav ti je ovaj prednji branik, da nije od galanta :?:

Korisnikov avatar
Makisha
Standardan član
Standardan član

od Makisha » Ned Jul 24, 2011 7:24 pm

Prednji branik,i maska,ispod branika su od Lancera. Cini mi se da neko od nasih,vozi takav,crveni,ili trula visnja,sa istim usisom,ispod branika,ali drugacijim "grill-om".
Meni jos samo'fali znackica,na "grill-u",ona crvena,i natpis,na gepeku pozadi.Pa ako neko ima vishka... :P

Korisnikov avatar
Kempi
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 11:17 pm

od Kempi » Ned Jul 24, 2011 7:38 pm

branik i maska su ti kao giletovi.Probacu da ti nadjem mitsu znak i natpise za gepek pa javljam
kad porastem biću DJ DEX

Korisnikov avatar
Makisha
Standardan član
Standardan član

od Makisha » Ned Jul 24, 2011 8:36 pm

Hvala brat Kempy :P Imas 'ladno pivce,od mene,za znackicu...

Korisnikov avatar
radebgyu
Roštilj majstor
Pridružio se: Uto Dec 21, 2010 6:49 pm

od radebgyu » Ned Jul 24, 2011 11:19 pm

Super stanje sad mozes u zezanje :wave:
Lancer 1.3 55kw ,2000.god 4G13 LPG

Korisnikov avatar
Kempi
Fotograf kluba
Fotograf kluba
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 11:17 pm

od Kempi » Pon Avg 01, 2011 12:08 pm

Nisam nasao znak za masku napred,imam samo ovo za gepek,ako ti odgovara salji mi adresu na pp pa saljem post-ex-om:

Slika
kad porastem biću DJ DEX

Korisnikov avatar
Makisha
Standardan član
Standardan član

Lancer 1.5 GLX

od Makisha » Pet Avg 12, 2011 7:03 pm

Sta mislite o ugradjivanju "shibera",na Miciku? Nasao sam komplet sa el. motorom,keder gumom i svim pripadajucim "zezalicama? Cena "prava sitnica" bukvalno. Necu vam reci gde sam ga iskopao,da mi ga neko ne mazne,ispred nosa :lol: Salim se,iskopao sam ga na Kupindu.
Bilo bi zgodno,vase misljenje,za i protiv ugradnje. Btw,moja Micika neka klimu,pa bi ovo dobro doslo u zamenu.
Dakle... ZA,i PROTIV. Pisite,potreban savet.